SPN HARDLOOPCLINIC

TRAIN MET SPN VOOR
DE KOLONIELOOP

ONZE HARDLOOPCLINIC

TRAIN MET ONS MEE

Sportplan Nederland organiseert vanaf vrijdagavond 28 februari om 20:00 wederom een 12-weekse hardloopclinic voor iedereen die ontspannen wil hardlopen en een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat! De clinic is zowel voor de beginnende- als ervaren hardloper die op wil deelnemen aan de Kolonieloop.

DE KOLONIELOOP

De Kolonieloop is een gezellig hardloopevenement. In 2018 stonden er meer dan 500 hardlopers aan de start. Het parcours is uitgezet in het UNESCO-Werelderfgoed genomineerde gebied rond Frederiksoord in Zuidwest Drenthe. 

In 12 weken leer je hardlopen onder begeleiding van 2 kundige trainers. Je traint met een enthousiaste groep hardlopers, die ook allemaal zijn begonnen bij het begin. Jij kunt dit ook!

We organiseren een gratis informatieavond op de locatie van SPN.

ONZE CLINIC BESTAAT UIT:

Het 12-weekse SPN hardloopclinic bestaat uit:

  • De voorlichtingsavond op 28 februari om 20:00 met uitgebreide informatie over de inhoud van de clinic, voedingsadviezen en je maakt kennis met de trainers.
  • Wekelijkse hardlooptraining op donderdag van 19:30 tot 20.45 uur bij de SPN running club
  • Wekelijks twee uur functionele krachttraining onder begeleiding bij Sportplan Nederland. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt trainen.
  • 12 weeks loopschema om thuis mee te trainen.

Kosten voor het programma zijn €150,- inclusief het startbewijs voor de Kolonieloop en een hardloop T-shirt van Sportplan Nederland. Daarnaast verloten we onder alle hardlopers een gratis deelname ter waarde van €150,- euro.

12 WEEKSE HARDLOOP CLINIC

De 12- weekse hardloopclinic richt zich op de beginnende hardloper die 5 km wil hardlopen tijdens de Kolonieloop 2020. Tijdens de training is er aandacht voor looptechniek, ademhalingstechniek en krachttraining. We leren je zo efficiënt en ontspannen mogelijk hardlopen. Naast het aanleren van technieken zijn de trainingen laagdrempelig, leuk en worden ze met een hoge Fun factor gegeven! De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen voor zijn eigen afstand kan trainen. Daag jij jezelf graag uit voor 10, 15 km of zelfs een halve marathon? Ook dan zijn onze trainingen de juiste!

Wil je meer informatie? Kom naar onze voorlichtingsavond op vrijdag 28 februari 20:00 bij Sportplan Nederland te Nijensleek. Maak kennis met onze hardloop- en personal trainers die klaar staan om met jou aan de slag te gaan! 

MELD JE NU AAN!

En loop met ons de kolonieloop!

Wil jij deze uitdaging aangaan en met ons de Kolonieloop lopen? Meld je dan nu aan of kom vrijblijvend naar de informatieavond.

Wees er snel bij, je hebt nog:

  • 0day
  • 00hours
  • 00min
  • 00sec
Launch Date
TOP