WELKOM BIJ SPORTPLAN NEDERLAND

VERANTWOORD TRAINEN ONDER BEGELEIDING IN EEN UNIEK CONCEPT

Wil jij je leefstijl veranderen?

Dan is dit 3 maanden programma voor jou!

Door middel van training, voeding en coaching helpen we jou een gezonde levensstijl te creëren en zo jouw gekozen doelen niet alleen te bereiken, maar ook te behouden.
Samen gaan we kijken welke stappen daarvoor nodig zijn om. We helpen je met voeding, training en mindset om het beste uit je zelf te halen. Dit doen we onder andere door wekelijks te video bellen, waar in we bespreken wat goed ging, wat eventueel beter kan en nemen we alles weer door. Op deze manier houden we het zo persoonlijk mogelijk!

  • 24/7 ondersteuning van jouw persoonlijke coach
  • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
  • Gratis intake gesprek
  • Voeding

De ondersteuning die wij bieden is op de manier hoe jij dat graag wilt, stel vragen via Whatsapp en plan je in voor het wekelijkse contact moment wanneer het jou uitkomt. Het persoonlijke schema met jouw doelen evalueren wij wekelijks samen. Hierdoor blijven we voortgang houden. Tijdens de intake bespreken we uitgebreid je alle punten die nodig zijn om je doelstelling te behalen. Gezond en goed eten kun je leren! Wij gaan je niet opzadelen met een standaard eetschema. We gaan er samen voor zorgen dat je leert hoe en wanneer je bepaalde voedingskeuzes maakt.

ONBEPERKT SPORTEN

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen zeer lastig. Speciaal voor hen heeft Sportplan diverse persoonlijke coachingstrajecten beschikbaar. Je kunt met het onbeperkt abonnement aan alle lessen mee doen.

Voor al deze trainingen moet je je aanmelden op het rooster. Alle trainingen worden gegeven onder deskundige begeleiding van een trainer.

PERSONAL TRAINING

Veel mensen willen graag meer bewegen, maar weten niet hoe. Begeleiding op maat kan hierbij helpen. Personal training is voor iedereen die individueel actie wil werken aan zijn/haar eigen gezondheidsdoelstellingen.

Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Sportplan heeft diverse persoonlijke coaching-trajecten.

ONLINE COACHING

  • 24/7 ondersteuning van jouw persoonlijke coach

Ondersteuning hoe en wanneer jij het wilt, stel vragen via Whatsapp en plan je in voor het wekelijkse contact moment wanneer het jou uitkomt.

  • Gepersonaliseerd trainingsprogramma

persoonlijk schema voor jouw doel, samen gaan we kijken wat er voor nodig is om het schema zo optimaal mogelijk te maken en evalueren de voortgang wekelijks.

  • Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bespreken we uitgebreid je alle punten die nodig zijn om je doelstelling te behalen.

  • Voeding

Gezond en goed eten kun je leren! Wij gaan je niet opzadelen met een standaard eetschema. we gaan er samen voor zorgen dat je leert hoe en wanneer je bepaalde voedingskeuzes maakt.

SPN LEDEN AAN HET WOORD

ONZE OPENINGSTIJDEN

MA: 07:00 - 21:30
DI: 08:30 - 20:30
WO: 07:00 - 21:30
DO: 08:30 - 20:30
VR: 07:00 - 20:00
ZA: 09:00 - 12:00
ZO: 09:00 - 12:00

ADRES
Moersberger Erven 8
8383 EA Nijensleek

TOP