FORGOT YOUR DETAILS?

TRAINERS

WIJ STAAN KLAAR VOOR JOU

Robin Smit

EIGENAAR / PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Robin Smit en ik ben eigenaar van Sportplan Nederland. Sport is de rode draad door mijn leven, het is voor mij een echte levensstijl. Al mijn hele leven beoefen ik allerlei sporten maar de laatste jaren fitness ik fanatiek. Hierdoor ben ik gefascineerd geraakt over de werking van het menselijk lichaam en wat de effecten van training en voeding zijn op het menselijk lichaam. Daardoor ben ik de sportopleiding gaan doen en heb ik een aantal cursussen gedaan om mijn kennis te vergroten. Verder zal ik mijzelf altijd blijven bijscholen en blijven lezen over sport en alles wat daarmee te maken heeft om mijzelf up-to-date te houden.

Björn Mulder

FITNESS INSTRUCTEUR

Björn verzorgd de meeste lessen bij SPN. Hij combineert zijn passie voor het sporten met zijn wens om mensen op een persoonlijke manier te begeleiden en hen te motiveren tot het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Voor Björn is sport de rode draad in zijn leven; hij voetbalt en fitnest en deze ervaring gebruikt hij ook in de oefeningen. Zijn enthousiasme voor het sporten wil hij graag delen met zijn klanten ‘’mensen moeten met plezier naar de training komen en met plezier en een voldaan gevoel weer weggaan’’.Bjorn heeft onlangs het Cios in Heerenveen afgerond en is nu bezig met de Henselmans PT Cursus, hij vindt het belangrijk zijn kennis te blijven uitbreiden voor een optimale begeleiding.

Twan Wiegman

FITNESS INSTRUCTEUR

Twan zit in zijn examenjaar op het CIOS in Heerenveen. Bij Sportplan Nederland verzorgt hij de groepslessen en doet hij de begeleiding van het online spieropbouw-en afvalprogramma. Al jaren is hij bezig met voeding en sport en is het zijn passie om anderen te helpen om hun doel te bereiken‘’Het is mijn passie om mijn kennis en enthousiasme over te brengen aan de klant, zodat hij of zij met plezier naar de training komt en daardoor ook de passie vindt in het leven van een sportieve en gezonde levensstijl.’’Naast zijn opleiding op het Cios heeft Twan al meerdere cursussen en seminars gevolgd omtrent fitness en voeding en vindt hij het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen.

Jenny Middelbrink

HARDLOOP INSTRUCTEUR

Sinds juli 2016 is Jenny Middelbrink gecertificeerd Mindful Run instructeur. Mindful Run heeft Jenny geholpen om (weer) plezier in het hardlopen te vinden. De combinatie van hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness leert je beter en gemakkelijker te lopen. Dit komt doordat je beter leert ademen, waardoor je veel meer energie krijgt tijdens het lopen en daarbuiten. Mindful Run is niet 'zweverig' of moeilijk, maar is een ervaring die je leert bewuster te worden van jezelf. Jenny wil deze ervaring graag met je delen.

Wiebo Walstra

HARDLOOP INSTRUCTEUR

De trailrunclinics en hardlooptrainingen worden verzorgd door Wiebo Walstra. Hij is al jaren fanatieke hardloper en heeft reeds de marathon van Rotterdam op zijn naam staan. Anderhalf jaar terug wilde hij het plezier van hardlopen en trailrun graag overbrengen op anderen. Hij besloot daarom om zelf ook clinics en trainingen te verzorgen. Om hieraan een goede invulling te geven heeft hij diverse cursussen gevolgd, zodat hij naast hardlopen ook tips kan geven over loophouding, (sport) voeding  en hoe je blessures kunt voorkomen.

TOP