PERSONAL TRAINING

UNIEKE TOTAALTRAJECTEN VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR.

PERSONAL TRAINING

Veel mensen willen graag meer bewegen, maar weten niet hoe. Begeleiding op maat kan hierbij helpen. Personal training is voor iedereen die individueel actie wil werken aan zijn/haar eigen gezondheidsdoelstellingen. Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Sportplan heeft diverse persoonlijke coaching-trajecten.

BASISADVIES

Denk jij dat je gezond en uitgebalanceerd eet? Vaak is niets minder waar. Dit gaat ten koste van jouw kwaliteit van leven. Vaak levert een voedingscheck met aansluitend advies enorme verbetering op.

We adviseren dan ook iedereen minimaal 2-3 maanden begeleiding te nemen op het gebied van voedingsgewoonten. Dus niet alleen diegene met een afslankwens. Wij gaan voor tevreden klanten op lange termijn en daar is voeding cruciaal bij!

ONLINE COACHING

Door middel van training, voeding en coaching ga ik jou helpen een gezonde levensstijl te creëren en zo jouw gekozen doelen te bereiken. 

Door de plannen op jou af te stemmen ga ik je stap voor stap helpen jouw doel te bereiken. Dit doe ik door je onder andere wekelijks lifestyletips, recepten en tips over training en bewegen te geven. Je krijgt een eigen voedingsplan en -adviezen, om de 4 weken een nieuw trainingsschema, er kan 24/7 met mij gecommuniceerd worden en maandelijks krijg je een voortgangscontactmoment om jouw doel, waar nodig is, bij te stellen.

SMALL GROUP TRAINING

Wil jij liever met je partner, vriend(in) en/of vrienden trainen? Stel je eigen groep samen en maak gebruik van de small group training. Met maximaal 5 deelnemers train je doelgericht onder de begeleiding van een Personal Trainer. De training zijn persoonlijk op jullie aangepast en op afspraak aangeboden.

TOP