LESSEN

VASTE LESSEN
GROEPSLESSEN TOT TRAININGEN

WORKOUT OF THE WEEK

Trainen in kleine groepen (tot maximaal 12 personen), op je eigen niveau en altijd onder deskundige begeleiding van een trainer. We besteden veel aandacht aan een juiste houding, een goede uitvoering van de oefeningen en corrigeren waar nodig. Je traint niet volgens een vast programma, maar iedere week is er een andere workout met verschillende oefeningen voor kracht en conditie. Onze trainingen zijn zo gemaakt dat sporters van ieder niveau, van beginner tot gevorderde, sterker, fitter en weerbaarder worden. 

Bjorn Mulder

INSTRUCTEUR

BEGELEID VRIJ SPORTEN (FIT)

SPN biedt altijd en overal begeleid sporten aan. Dit zorgt voor een juiste uitvoering bij elke oefening en voor ieder lid. SPN zal haar deuren openen voor leden die individueel willen sporten volgens de SPN-methode. Dit houdt in dat de sporter die een pro lidmaatschap heeft tijdens de FIT! uren een persoonlijk schema krijgt die voor hem of haar gemaakt is aan de hand van zijn of haar vraag. Een SPN lid zonder pro lidmaatschap is verplicht een schema van het krijtbord te kiezen tijdens de FIT! uren. De SPN-trainer houdt tijdens de FIT! uren toezicht en waakt voor de juiste uitvoering en intensiteit tijdens de les waar maximaal plek is voor 12 personen. Zo behoudt SPN de persoonlijke aandacht waar het voor staat. Het uur start altijd met een gezamenlijke warming-up en eindigt met een gezamenlijke cooling-down van de trainer.

Bjorn Mulder

INSTRUCTEUR

HARDLOPEN

De groepsles voor beginners en gevorderde lopers in alle leeftijden. Het doel is plezier beleven aan het hardlopen en om zo op een leuke manier te werken aan je looptechniek en conditie. De les begint altijd met een warming-up gevolgd door looptechnieken, loopconditie en als afsluiting een cooling-down.

Robin Smit

INSTRUCTEUR

FITNESS VOOR KINDEREN

Tijdens fitness voor kinderen komen diverse elementen aanbod om zowel de motorische als lichamelijke fitheid te stimuleren. Vallen, opstaan, springen, tillen, hangen en rennen zijn elementen die zorgen voor een toename in vertrouwen, zelfverzekerdheid en een juiste lichaamshouding.

Ben jij tussen de 10-15 jaar jong en toe aan een toffe uitdaging? Lijkt het jou leuk om sterker en zelfverzekerder te worden door te gaan sporten? Geef je dan op voor de workout voor kinderen bij Sportplan Nederland.

Robin Smit

INSTRUCTEUR
TOP