FORGOT YOUR DETAILS?

HARDLOPEN

VOOR ELK NIVEAU, TRAINEN IN EEN GROEP

HARDLOPEN

Hardlopen is ontzettend populair en wordt pas echt leuk als je de juiste techniek en motivatie hiervoor weet te vinden.

Onze hardloopgroep staat voor hardlopen met plezier. Dit houdt in laagdrempelig instappen en trainen vanuit je eigen niveau. De focus ligt op (het verbeteren van) je looptechniek en ademhaling, met als doel ontspannen leren hardlopen.

Wij trainen met twee trainers waardoor we veel aandacht kunnen besteden aan de individuele loper. Of je nu net begint, wil trainen voor de 5 of 10 km of zelfs voor een (halve) marathon, binnen onze hardloopgroep is er ruimte voor elk niveau. Naast coaching en motivatie voor het hardlopen, kunnen wij ook voedingsadviezen geven die ondersteunend kunnen zijn bij het behalen van je doel.

De hardloopgroep is in maart 2017 ontstaan met een 10 weeks hardloopprogramma met als doel de 5 km op de Kolonieloop. Dit doel werd behaald en het enthousiasme voor het hardlopen was groot. Met deze motivatie is de hardlooptraining een vast aanbod binnen Sportplan Nederland geworden en inmiddels hebben we vele hardlopers mogen verwelkomen en hebben we aan diverse hardloopevenementen mee gedaan.

HARDLOPEN BIJ SPORTPLAN NEDERLAND IS

 

  • Hardlopen vanuit je eigen niveau ​
  • Laagdrempelig instappen in een gezellig groep ​
  • Met de focus op (het verbeteren van) looptechniek en ademhaling ​
  • Vrijblijvend meedoen met hardloopevenementen ​
  • Trainingsschema’s en voedingsadviezen​

Eventueel te combineren met krachttraining bij Sportplan Nederland

TOP